MENIU

Dezvăluiri-șoc făcute de tatăl fetiței din Iași agresate de olandezul pedofil

Tatal fetiței din Iasi rupe tăcerea

Informații șocante ies la iveală în cazul olandezului criminal din Dâmbovița. Bbărbatul ar mai fi făcut o altă victimă în urmă cu 3 ani, o fetiță de 8 ani din județul Iași, iar apoi, fără nicio problemă, a plecat din țară. Tatăl fetiței din Iași arată că agresorul s-a plimbat nestingherit cu mașina prin sat și a fost surprins de camerele de luat de vederi de la trei magazine și Primărie. Cu toate astea dosarul a fost uitat de polițiști până la crima din Gura Șuții.

Deşi familia victimei a anunţat poliţia, nu s-a întâmplat nimic timp de trei ani. Abia acum, ancheta intră în vizorul Parchetului General. Între timp, Parchetul a anunțat, oficial, că olandezul este autorul crimei din Gura Șuții.

Anul trecut, în iunie, poliţia din Iaşi cerea ajutorul populaţiei pentru a da de urma unui pedofil periculos. Asta după doi ani de căutări, pentru că pedofilul ar fi abuzat fata de 8 ani tocmai în 2016.

Bărbatul apare pe imaginile camerelor de supraveghere traversând pe o trecere de pietoni din Iaşi, iar înregistrarea a fost făcută, potrivit autorităţilor, la scurt timp după agresiunea sexuală.

Tatăl fetiței din Iași nu își explică cum dosarul "a fost lăsat de izbeliște", deși bărbatul s-a plimbat cu mașina prin fața camerelor de luat vederi de la Primăria din sat.

Tatăl fetei susține că bărbatul care i-a agresat copilul seamană izbitor cu olandezul care a ucis-o pe fata din Dâmbovița.

Mai multe articole despre:
fetiţă iaşi olandez pedofil