MENIU

Dezvăluiri înfiorătoare. Ce l-a UCIS cu adevărat pe ADRIAN PINTEA

Dezvăluiri înfiorătoare. Ce l-a UCIS cu adevărat pe ADRIAN PINTEA

Au trecut şapte ani fără Adrian Pintea, iar văduva artistului, Lavinia (33 de ani), a rememorat într-o carte, lansată marţi, momente idilice, dar şi clipele cumplite, scrie Libertatea.

În volumul “În umbra lui Adrian Pintea”, publicat de Editura Cărţile Tango, Lavinia scoate la iveală un adevăr cutremurător: actorul a murit de septicemie, în urma unui implant dentar.

Deşi era recunoscut pentru frumuseţea sa, Adrian suferea de un complex care l-a chinuit ani la rând. Chiar şi regizorul Sergiu Nicolaescu îi spusese că are un extraordinar chip de film, dar că nu îl avantaja dantura. Adrian Pintea se hotărâse să rezolve această problemă, aşa că a apelat la un implant. “Disconfortul se accentuase în ultima vreme, năzuinţa sa de a avea un impresar străin care să îl promoveze şi să-i asigure un anumit număr de roluri pe an era din ce în ce mai intensă...”, a scris Lavinia în cartea sa. Şi chiar dacă starea sănătăţii era precară, artistul fiind bolnav de mulţi ani de hepatită, Adrian a insistat să facă lucrările dentare complexe.

Mai multe, pe Libertatea.