MENIU

Dezvăluire neașteptată despre Catrinel Menghia, cea mai frumoasă româncă din Italia

Dezvăluire neașteptată despre Catrinel Menghia, cea mai frumoasă româncă din Italia.

În primăvara anului trecut, Catrinel Menghia dezvăluia că e foarte posibil să ajungă pe masa de operaţie, din pricina unui accident suferit pe pârtia de schi, care s-a lăsat cu ruptură de menisc şi de ligamente încrucişate. Nu la fel de deschisă a fost însă în privinţa unei alte intervenţii chirurgicale, una de ordin estetic de această dată...

"Mă deplasez cu ajutorul unei cârje, iar la toamnă mai mult ca sigur mă voi opera la picior", declara primăvara trecută frumoasa româncă stabilită în Italia.

Suferise un accident pe pârtie, purtase orteză o vreme şi încă spera atunci că repausul şi fizioterapia o vor scăpa de bisturiu. După operaţia de apendicită suferită în urmă cu mult timp şi despre care chiar ea a vorbit – spunea că i-a lăsat o cicatrice foarte urâtă pe abdomen -, cea la genunchi ar fi fost a doua intervenţie chirurgicală. Oficial. Neoficial însă, a treia, fiindcă modelul de 31 de ani şi-a făcut o schimbare de ordin estetic, pe care a trecut-o sub tăcere, scrie Libertatea.ro.

Spre deosebire de fotografiile de acum doi ani, Catrinel apare în pozele din ultimele luni cu nasul mai mic, schimbare vizibilă, deoarece, se ştie, modificarea formei nasului duce la modificarea întregii fizionomii.

Mama natură i-a “dăruit” o deviaţie de sept, care în mod cert i-a dat bătăi de cap, aşa că, probabil, decizia de a se opera a fost dictată nu doar de raţiuni estetice, ci şi de dorinţa de a respira, în sfârşit, cum trebuie – motivaţie care a împins-o şi pe Mihaela Rădulescu să-şi opereze nasul acum câţiva ani. Catrinel n-a suflat o vorbă despre această schimbare, iar admiratorii, probabil furaţi de “întreg”, n-au observat până acum detaliul.

Mai multe articole despre:
Catrinel Menghia