MENIU

"Întrebările despre Teldrum deranjau". Detalii uimitoare de la conferința de presă a Comisiei SRI

<p>Florian Coldea</p>

O mișcare surprinzătoare făcută de staff-ul lui Claudiu Manda la conferința susținută joi de Florian Coldea a fost dezvăluită de jurnalistul Alexandru Căutiș.

Potrivit jurnalistului prezent la conferința de presă, oamenii lui Manda au mutat pupitrul astfel încât întrebările jurnaliștilor să nu se audă. "Întrebările alea despre Teldrum deranjau... Totuși s-au auzit, chiar dacă mai estompat", a scris Căutiș pe Facebook.

Jurnalistul mai susține că s-a încercat să fie împiedicat să intre la conferință și să ajungă la emisiune, la Realitatea TV:

"La conferința de presă staff-ul lui Claudiu Manda a ocupat locurile de lângă Florian Coldea. Ca tentația de a fi întrebat ceva de vreun jurnalist mai incomod să fie mai mică, dar și din alt motiv. În spatele lui Coldea a fost amplasat pupitrul de unde a vorbit Claudiu Manda. După ce toate microfoanele televiziunilor au fost amplasate pe acel pupitru, ca să capteze vorbele lui Manda, unii din staff au început să comunice precipitat, pe telefon și la ureche. Și lui Manda, care ajunsese la pupitru, i s-a transmis la ureche ceva. Manda și șușoșitorul lui au început brusc să mute pupitrul cu microfoanele la un metru mai în spate. Microfoanele (scumpe) au căzut pe jos spre stupefacția jurnaliștilor.

De ce au făcut mișcarea asta? Ocupând locurile din față, mutând microfoanele mai departe, oamenii lui Manda au încercat ca întrebările jurnaliștilor să nu se audă. Întrebările alea despre Teldrum deranjau... Totuși s-au auzit, chiar dacă mai estompat.

Mai sunt și alte elemente, cum au încercat să mă împiedice să intru la conferință, cum au încercat să mă împiedice să ajung la emisiune, la Realitatea. Tehnici de amatori. De la Comisia SRI mă așteptam să fi învățat ceva de la profesioniștii pe care-i controlează. Cum ar fi că nu trebuie să-ți subestimezi "adversarul". S-a văzut că un jurnalist, care la prima conferință a fost incisiv, la cea de ieri a fost blând. După ce a primit un telefon și a fost ținut pe hol jumătate din conferință. Atenție la neatenție, băieți!", a scris Alexandru Căutiș pe Facebook.

Mai multe articole despre:
florian coldea comisia sri