MENIU

Detalii noi despre viața Iuliei Ionescu: "Avea două fețe, eu știam asta despre ea"

IULIA IONESCU

Povestea Iuliei Ionescu, fata ce a disparut de acasa si a fost cautata zile intregi de parinti si autoritati, a luat o noua intorsatura.

IULIA IONESCU a fost macinata de multe ganduri ce au facut-o intr-un final sa plece de acasa la numai 15 ani. Si pentru ca nu avea prietene ca sa poata vorbi cu ele, sa se destainuie, Iulia s-a indreptat spre biserica, un loc ce pare sa fi umplut golul din sufletul ei, scrie wowbiz.ro

"Fiecare om este stapan pe viata si pe faptele lui. Iar pe faptele copiilor sunt stapani parintii. De aceea va spun ca parintii Iuliei s-au spovedit la mine si in ultimii trei ani lucrul acesta s-a intamplat duminica de duminica. Pentru toti parintii: cunoasteti-va copiii ... Ajungeti la inima lor" povesteste duhovnicul fetei, preotul Visarion Alexe.

Catre acesta s-a indreptat fata inca de acum 3 ani, cand parintii ei s-au despartit. Divortul i-a produs se pare o trauma mare si a determinat-o sa-si doreasca sa se calugareasca.

"La fel ca tot omul, avea o fata publica si o fata ascunsa. O fata ascunsa la care am avut acces doar ea. Mi-as fi dorit sa aiba acces si parintii, si bunica", spune preotul.

Mai multe articole despre:
elevă dispărută duhovnic iulia ionescu