MENIU

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ într-un lan de porumb din Sibiu

DESCOPERIRE ŞOCANTĂ într-un lan de porumb din Sibiu

Mai multe oase umane au fost găsite, miercuri, într-un lan de porumb din zona localităţii sibiene Porumbacu de Jos, după ce un cioban băut s-a lăudat că şi-ar fi omorât un coleg în urmă cu mai multe luni, iar autorităţile au deschis o anchetă în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioan Boţoc, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că instituţia a fost sezizată în legătură cu descoperirea unor oase umane într-un lan de porumb din zona localităţii Porumbacu de Jos.

"Am fost sesizaţi că într-un lan de porumb s-au găsit nişte oase, cu probabilitate provenind de la un cadavru de sex bărbătesc. Abia am terminat cercetarea la faţa locului, s-au găsit resturi scheletice, oase, într-o fază destul de avansată de degradare", a afirmat Ioan Boţoc.

El a precizat că în zonă s-a găsit şi o pereche de pantaloni bărbăteşti, iar în cauză a fost deschis un dosar de cercetare pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Mai multe articole despre:
poliţie crimă porumb cioban