MENIU

Deschiderea anului școlar, marcată de Klaus Iohannis la București, premierul Nicolae Ciucă, la Craiova - Unde e prezent ministrul Sorin Cîmpeanu

Deschiderea anului școlar, marcată de Klaus Iohannis la București, premierul Nicolae Ciucă, la Craiova

Deschiderea anului școlar 2022-2023 este marcată luni, 5 septembrie, de președintele Klaus Iohannis la un colegiu din București. Premierul Nicolae Ciucă se află la Craiova, iar ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este prezent la deschiderea noului an școlar la trei unități de învățământ din Capitală.

Președintele Klaus Iohannis se va afla luni, 5 septembrie, la Colegiul Național „Grigore Moisil” din Capitală, potrivit agendei oficiale publicate de Administrația Prezidențială. Șeful statului participă la festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 și va susține o alocuțiune de la ora 10.00, 

Premierul Nicolae Ciucă este prezent, cu ocazia începerii anului școlar, la Colegiul Militar Național Tudor Vladimirescu din Craiova. Potrivit CV-ului oficial, este liceul militar pe care premierul l-a absolvit în 1985.

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, este prezent la deschiderea anului școlar la Colegiul Național „Sf. Sava”, începând cu ora 8:30. De la ora 10.00, este prezent la Colegiul Național „Grigore Moisil”, unde va participa și președintele Iohannis. Ministrul Educației își va încheia turul la festivitățile din prima zi de școală la Școala Gimnazială Specială nr. 7, la ora 12:00.