MENIU

Denise Rifai îl pune la punct pe Mihai Fifor. "Nu avem nevoie de mulțumiri perfide"

<p>Denise Rifai</p>

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le-a mulţumit celor care au participat la protestele de sâmbătă pentru modul civilizat şi paşnic în care s-au manifestat. Jurnalista Realitatea TV Denise Rifai îi amintește ministrului că "românii au protestat liniștit și pașnic și ANUL TRECUT" și spune că PSD își dă iar "cu stângul în dreptul".

Denise Rifai îl critică dur pe ministrul Mihai Fifor care sugerează un fel de "vedeti ca se poate, vedeti ca puteti protesta si fara violente".

"Chiar nu va e rusine ca si in al 9lea ceas sa sugerati acelasi lucru?", a explodat jurnalista Realitatea TV. Rifai le amintește pesediștilor că ei au infiltrat anul trecut oameni care să întărâte și au dat ordin jardarmeriei să-i bată pe protestatari.

"Si iar isi da PSD cu stangul in dreptul. Mai oameni buni, romanii au protestat linistit si pasnic si ANUL TRECUT !!!!!!
Doar ca VOI!!! VOI!!! Voi Ati infiltrat oameni care sa intarate si ati dat ordin jardarmeriei sa casapeasca protestatarii!!
Si nu avem nevoie de Multumiri din partea, dvs, domnilor guvernanti! Cu atat mai putin cand sunt niste multumiri perfide care vor sa sugereze doar un fel de "vedeti ca se poate, vedeti ca puteti protesta si fara violente"!
Mai, dar Chiar nu va e rusine ca si in al 9lea ceas sa sugerati acelasi lucru ????!!!!", a scris Denise Rifai pe pagina de Facebook.

Piața Victoriei a fost seara trecută cel mai fierbinte punct al Capitalei! 25 de mii de oameni și-au strigat nemulțumirile! Au mărșăluit, au scandat, dar nu au uitat nici de tragediile din ultima perioadă! Au cerut demisia guvernului și au aprins lumânări în memoria tinerelor ucise la Caracal și a celor care au murit la Colectiv. Într-o manieră lipsită de momente tensionate, protestatarii au tras un nou semnal de alarmă guvernanților.

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, vicepremierul Mihai Fifor, le-a mulţumit celor care au participat la protestele de sâmbătă pentru modul civilizat şi paşnic în care s-au manifestat.

"Mulţumesc, în numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetăţenilor care astăzi au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic. Aţi sancţionat atât tentativele de instigare la violenţă, cât şi pe cele de politizare a evenimentului, aşa încât am asistat, cu toţii, la un act democratic sănătos şi fără incidente", a scris Fifor sâmbătă seară pe Facebook.

Mai multe articole despre:
10 august protest 10 august