MENIU

Denis Alibec s-a dus la Gigi Becali și l-a rugat ceva. Ce reacție a avut patronul FCSB

Denis Alibec (27 de ani) a avut prestații catastrofale în cele 22 de partide în care a jucat în acest sezon pentru FCSB, în toate competiţiile. La un singur capitol a rămas constant: cel al ieșirilor necontrolate. Și nu doar în acest sezon, ci de când a venit la formația patronată de Gigi Becali.

Spre exemplificare, realitatea.net vă oferă mai jos imagini filmate de jurnalistul Cristian Otopeanu la un meci disputat în sezonul precedent. În aprilie 2017, FCSB / Steaua a remizat cu FC Viitorul, in etapa a saptea a play-off-ului Ligii I, scor 1-1. Denis Alibec a avut momente în care și-a pierdut cumpătul, reacționând violent, după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

În aceste condiții, Denis Alibec l-ar fi rugat pe Gigi Becali să-l lase să plece, conform GSP. Mai mult, atacantul ar fi cerut ca patronul FCSB să scadă suma de transfer.

Gigi Becali ar fi fost de acord cu vânzarea atacantului și urmează să ceară în vară 1,5 milioane de euro pentru Alibec, mai puțin decât suma pentru care a fost adus de la Astra, 2 milioane de euro.

De-a lungul timpului, Gigi Becali a susținut că a refuzat mai multe oferte pentru Denis Alibec, chiar și de 10 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali Denis Alibec fcsb