MENIU

Demn de TEORIA CONSPIRAŢIEI: Un AVION SPAŢIAL va ateriza pe Terra

Un avion spaţial misterios va ajunge în curând pe Terra. Potrivit CNN, nu există informaţii clare cu privire la misiunea acestei "mini navete spaţiale", existând multiple teorii cu privire la motivul pentru care acest avion a fost trimis în spaţiu.

 Avionul spaţial robotizat, asemănător unei navete, se numeşte X-37B şi a fost lansată acum 20 de luni, misiunea lui fiind una secretă. Construit de Boeing pentru Forţele aeriene americane,  avionul, ce măsoară 8,9 metri lungime şi are o anvergură a aripilor de 4,5 metri, funcţionează cu electricitate provenind de la celule solare şi baterii pe bază de ioni de litiu şi este aşteptat să aterizeze la baza aeriană din Vandenberg din California. Din cauza misterului legat de misiunile navetei există diverse teorii: avionul testează de fapt o armă secretă spaţială sau are misiuni de spionaj.  

"Acest vehicul a fost conceput pentru a fi un laborator orbital pentru testarea de noi tehnologii şi componente, care apoi pot fi aduse pe Pământ şi examinate. Tehnologiile testate în cadrul programului se referă la sisteme de ghidaj, de navigaţie şi de control, sisteme de protecţie termică, scuturi şi structuri rezistente la temperaturi ridicate sau sisteme de zbor electromagnetice", a anunţat US Air Force.

 Detalii aflaţi din emisiunea Gadget Show, realizată de GadgetReport.ro şi difuzată astăzi la Realitatea TV. Tot din înregistrarea video aflaţi detalii despre ultima teorie lansată de savanţii ruşi privind misterul Triunghiului Bermudelor.

 Înregistrarea video de 4 minute o vedeţi pe GadgetReport.ro