MENIU

Defrişări ilegale. Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud

<p>Codul Silvic</p>

Procurorii DNA efectuează joi percheziții la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud și sunt vizate contracte care au avut ca finalitate defrișări masive și ilegale de păduri, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. DNA a anunțat că procurorii efectuează joi percheziții în 13 locații din județul Bistrița-Năsăud, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2009-2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații situate în județul Bistrița-Năsăud, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice", arată DNA într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Mai multe articole despre:
păduri percheziţii defrişări