MENIU

Declarație-bombă de la Marcel Ciolacu: „PSD îl va sprijini pe Klaus Iohannis să obțină o poziție importantă la nivel european”

PSD îl va sprijini pe Klaus Iohannis să obțină o poziție importantă la nivel european

Klaus Iohannis va fi sprijinit de PSD pentru a obține o poziție importantă la nivel european, a anunțat Marcel Ciolacu. Liderul PSD supune că ar fi mândru ca un român să se afle într-o poziție importantă de la nivel european, iar acest lucru ar putea să fie atins cu ajutorul familiilor politice din care fac parte PSD și PNL.

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat (PSD), a făcut recent declarații referitoare la susținerea pe care partidul său o va acorda lui Klaus Iohannis în vederea obținerii unei poziții relevante la nivel european. Ciolacu a subliniat importanța ca un român să ajungă într-o poziție-cheie în cadrul instituțiilor europene, exprimându-și mândria pentru posibila realizare a acestui obiectiv. El a evidențiat în special colaborarea necesară între familii politice din România, precum PSD și PNL, pentru a sprijini și promova candidaturile românești la nivel european.

Un expert în pensii aruncă bomba: Noua lege a pensiilor este neconstituțională și încalcă drepturile românilor

„Aș fi mândru ca și român, ca Președintele României să ocupe o funcție politică la nivel mare, cum aș fi de altfel mândru pentru orice român. În această alianță că vom avea o listă comună la europarlamentare, amândoi cu europarlamentari vom negocia o funcție cât mai importantă, ca și comisar, sau ca și membru în biroul permanent la nivelul Comisiei.

Vom avea o putere dublă de negociere în ambele familii politice și  funcții importante pentru România în Parlamentul European”, a spus Marcel Ciolacu în cadrul conferinței ținute împreună cu liderul PNL, Nicolae Ciucă.

Diana Șoșoacă, un nou atac exploziv la adresa soțului. „Voi spune numele celor care stau în spatele tău”