MENIU

Declarația unică 2019 | Se apropie termenul LIMITĂ! Descarcă formularul de pe anaf.ro!

Românii au o mare bătaie de cap. Circa un milion de oameni trebuie să depună declarația unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile social, până pe 15 martie. Și asta NUMAI online, pe anaf.ro. Iar pfinternet.anaf.ro, Serviciul Spatiul Privat Virtual, este momentan indisponibil, fapt ce sporește nemulțumirile oamenilor.

Declarația unică ANAF privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice este un formular prin care lumea trebuie să declare la Fisc veniturile obținute din chirii, din dividende sau din vânzarea de acţiuni.

Salariaţii care obţin venituri şi din chirii, dividende sau vânzări de acţiuni, precum şi persoanele fizice autorizate sau cei care au profesii liberale trebuie să depună, până pe 15 martie 2019, declaraţia unică pentru a regulariza impozitele şi contribuţiile datorate pentru anul 2018, dar şi pentru a estima veniturile din 2019.

CITEȘTE AICI CE SE ÎNTÂMPLĂ CU SPAȚIUL PRIVAT VIRTUAL ANAF.RO

CUM SE DESCARCĂ FORMULARUL DECLARAȚIE UNICĂ ANAF

Formularul Declarație unică ANAF privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, conform OpANAF nr.49/2019, se utilizează pentru declararea impozitului şi contribuţiilor sociale datorate, pe veniturile realizate pe anul 2018, precum şi a impozitului şi contribuţiilor sociale datorate, pe veniturile estimate pe anul 2019, se face numai online, prin intermediul anaf.ro.

Pentru a descărca formularul DECLARAȚIE UNICĂ, apasă aici!

Însă românii sunt loviți chiar de la sursă. pfinternet.anaf.ro, Serviciul Spatiul Privat Virtual, este momentan indisponibil.

Oricine vrea să se înregistreze primește mesajul de eroare: "Serviciul Spatiul Privat Virtual este momentan indisponibil. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create si va multumim pentru intelegere".