MENIU

Dealerii lui Vlad Pascu, legături cu cei mai temuți interlopi - Frații traficanți, apropiați ai clanului Sportivilor!

Dealerii lui Vlad Pascu, legături cu cei mai temuți interlopi - Frații traficanți, apropiați ai clanului Sportivilor!

Dealerii lui Vlad Pascu sunt doi frați, în vârstă de 23 și respectiv 22 de ani, apropiați ai clanului Sportivilor! Ei au fost reținuți de DIICOT, după audieri. Aceștia locuiesc în sectorul 4 din Capitală. 

Ștefan și Antonio Constantin ar avea relații strânse cu interlopii controlați, din străinătate, de Mircea Nebunu, liderul clanului care controlează partea de sud a Bucureștiului. Se pare că frații Constantin își transformaseră apartamentul din Berceni într-un adevărat depozit de droguri, de unde livrau drogurile către cei mai importanți dealeri din Capitală, printre care și Tudor Duma zis Maru, prietenul cel mai bun al lui Pascu.

De altfel, cei doi tineri s-au apucat de infracțiuni încă de când erau minori și au deja mai multe antecedente penale, inclusiv furturi. Totuși, Justiția a fost mereu blândă cu ei. Nici dealerul Maru nu este străin de problemele cu legea. Are 8 dosare penale, iar anul trecut, tatăl său a cerut un ordin de protecție, după ce a fost bătut și amenințat de tânărul drogat, cu o sabie. 

"Maru" și alți 2 suspecți, reținuți

Procurorii i-au reținut pentru 24 de ore pe Tudor Duma, zis „Maru” și pe frații de la care Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri. Cei 3 au fost audiați joi, după ce "Maru" a distribuit pe rețelele de socializare o filmare care-l prezintă în interiorul spitalului de urgență Floreasca, căutând droguri.

Potrivit avocatei lui Tudor Duma, acesta a afirmat că frații Ștefan Ciprian Constantin și Costin Antonio Constantin erau cei de la care el și Vlad Pascu s-ar fi aprovizionat cu droguri.

În urma incidentului, prietenii beizadelei Vlad Pascu au intrat în vizorul DIICOT. Cei 3 au fost ridicați de mascați în joi dimineață, într-o operațiune fără precedent.

"Maru", principalul traficant avea acasă un întreg arsenal cu care și amenința polițiștii. Acesta a spart și spitalul Floreasca în căutare de droguri. Cei patru nu se ascund de ochii lumii și s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet.

Potrivit unor surse, aceștia sunt prietenii cu care Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche înainte de tragedie și au fost lăsați liberi de polițiști. 

„Maru”, dealer-ul șoferului ucigaș Vlad Pascu, își amenința și lovea tatăl

Tudor Duma, zis „Maru”, tânărul despre se presupune că ar fi dealerul șoferului drogat Vlad Pașcu, are o lungă istorie de posesie de droguri, arme albe și violență. Mai mult, propriul său tată ar fi obținut un ordin de restricție, după ce fiul său l-a agresat.

Mai multe articole despre:
vlad pascu interlopi traficanti clanul sportivilor