MENIU

De unde puteti cumpăra smartphone-ul One Plus One, killer-ul telefoanelor de top!

Unul dintre cele mai cunoscute site-uri care vand gadgeturi din China a lansat la vanzare celebrul telefon One Plus One, relateaza GadgetReport.ro

Smartphone-ul poate fi cumparat la pretul de 343.99 dolari in varianta alba (16 GB) si 395.99 dolari in varianta neagra (64 GB).
Pretul este cu aproape 50 de dolari mai mare fata de cel standard, de pe site-ul oficial, insa pentru cei care nu mai pot astepta, chiar si in aceste conditii este un pret foarte bun.

One Plus One vine cu un ecran de 5.5-inch la 1080p cu 401 pixels-per-inch (ppi), un procesor de 2.5 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 801, 3GB de RAM,64 GB spatiu de stocare si o baterie de 3,100 mAh.

La aceste specificatii, One Plus One concureaza, cu succes, cu Samsung Galaxy S5, iPhone 6, LG G3, HTC One (M8) si Sony Xperia Z2. Iar pretul este la jumatate.

OnePlus ruleaza un Android 4.4 costumizat de cei de la Cyanogen, un software dedicat care promite sa se miste rapid si fara probleme.

La capitolul imagine, One Plus One se lauda cu o camera de 5 MP pe fata si una de 13 MP cu senzor Sony Exmor. Ambele sunt capabile sa inregistreze video la rezolutie 4K si in slow-motion la 120fps.

De unde puteti cumpara telefonul si cum arata acesta, vedeti pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
lansare preţ telefon One Plus One GadgetReport.ro