MENIU

De Mărțișor, doamnele și domnișoarele au intrare gratuită la Muzeul Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a decis să sărbătorească Mărțișorul într-un mod inedit. În ziua de 1 Martie 2023, între orele 10.00-18.00, toate doamnele și domnișoarele care vor trece pragul vestitului muzeu din Piața Victoriei nu vor mai trebui să plătească bilet.

„Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară minunată și le oferă-n dar, de Mărțișor, intrarea gratuită la Muzeu!,” spune insituția muzeală într-un comunicat.

În această perioadă, vizitatorii muzeului pot descoperi expoziția temporară „Creaturi ascunse”, menită să îi provoace să descopere universul fascinant al unor misterioase creaturi.

„Cu această ocazie, veți afla de ce unele animale sunt atât de frapante prin aspectele lor, încât parcă ar striga de la distanță: „priviți-ne!", în timp ce altele, de o discreție desăvârșită, nu știu cum să se strecoare mai neobservate. Studierea modului de viață al animalelor este în măsură să răspundă la aceste întrebări, iar „Creaturi ascunse" oferă vizitatorilor posibilitatea de a face o incursiune în lumea unor vietăți misterioase, care provin din locuri exotice și greu accesibile nouă.

Vă invităm așadar miercuri, 1 Martie 2023, între orele 10.00 – 18.00, să petreceți momente frumoase alături de noi la Muzeu!,” mai spun reprezentanții Muzeului Antipa.

Mai multe articole despre:
expozitie Martisor Muzeul Antipa