MENIU

De ce sunt în Iad mai multe femei decât bărbați? Adevărata explicație

Cum arată ''înfricoşătorul'' IAD în din jurul lumii. Ce se întâmplă după ce mori?

Cel mai înfricoșător loc în care putem ajunge după moarte este iadul. Tradiția ne spune că este un loc unde suferința se află la tot pasul, iar lucrurile urâte sunt la ele acasă.

Din cărțile bisericeşti aflăm că în Iad există mai multe femei decât bărbați, iar explicația ar fi că acestea păcătuiesc mai mult de-a lungul vieții.

În Pateric, o carte religioasă cu învăţături ale sfinţilor, se povesteşte, că la un moment dat, un sfânt părinte a legat un diavol ce venise să-l ispitească şi nu l-a lăsat să plece până nu i-a dezvăluit câteva lucruri din iad, scrie Kanal D.

Diavolul i-a povestit că deși sunt mai multe femei în biserică, "pentru trei feluri de păcate sunt mai multe femei în iad.

În primul rând pentru păcatul mândriei, căci ele sunt cele mai bune curse ale noastre cu care lucrăm și le învățam cum să se împodobească și cum să atragă bărbații în păcatul desfrânării, conform kanald.ro.

În al doilea rând, pentru că ele sunt foarte bune de gură și prin ele facem noi cele mai bune certuri, pârâciuni, spargeri de case și tot prin ele lucrăm și farmecele, spurcând sufletele și trupurile oamenilor. În al treilea rând, după ce au făcut fără frică și rușine toate acestea, când se duc la spovedanie nu se spovedesc cu sinceritate și nu spun păcatul așa cum l-au făcut. Se spovedesc spunând păcatele ca și când n-ar fi ele de vină", a fost răspunsul diavolului.

Mai multe articole despre:
religie păcate iad in iad sunt mai multe femei