MENIU

De ce să nu porți niciodată elasticul de păr la mână

De ce să nu porți niciodată elasticul de păr la mână

Elasticul de păr este foarte practic, însă ascunde pericole la care nu te-ai fi gândit vreodată. Vezi ce a pățit o tânără care a purtat un astfel de accesoriu la mână.

Audree Kopp este una dintre milioanele de femei care obișnuia să își țină elasticul de păr la încheietura mâinii. A renunțat la acest obicei în momentul în care a ajuns la operație din cauza unei infecții bacteriene declanșată de acest accesoriu, potrivit dailymail.co.uk. Medicii cred că bacteria a trecut de pe elastic în sânge printr-o leziune minoră. Tânăra a povestit că primul semn că ceva nu este în regulă a fost apariția unui nodul mic, roșu, sub piele.

„La început am crezut că este o mușcătură de păianjen sau ceva de genul, nu ceva de la elasticul de păr”, a povestit Audree.

A început să se îngrijoreze în momentul în care nodulul a devenit tot mai mare și mai roșu. Femeia a mers la medicul de familie, care i-a prescris antibiotice, însă tratamentul s-a dovedit ineficient. Durerea a devenit atât de intensă, încât Audree Kopp a mers la spital, iar medicii au dus-o imediat în operație.

O infecție puternică de la un banal elastic

La spital, medicii i-au efectuat numeroase analize și au descoperit că avea o infecție cu trei tipuri de bacterii. Faptul că s-a grăbit la spital a făcut să prevină apariția unei septicemii, care i-ar fi putut pune viața în pericol.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
păr doctor mână elastic