MENIU

De ce fug bărbaţii de relaţii stabile? Motivele halucinante

De ce fug bărbaţii de relaţiile stabile? Cel puţin o dată în viaţă, fiecare femeie s-a lovit de această problemă: ea vrea, el nu... ce? O relaţie stabilă!     

Magia există, momentele în doi sunt absolut fantastice, fluturi în stomac, nopţi albe, seri memorabile... şi totuşi? De ce nu se trece la următorul nivel? De ce femeile îşi doresc stabilitate, iar bărbaţii vor în continuare relaţii deschise? 

Trebuie luat în considerare că bărbaţii se îndrăgostesc mai greu şi nu îşi exprimă la fel de uşor sentimentele ca şi femeile. Însă, există câteva motive comune pentru care bărbaţii fug de relatii stabile: 

Îi este invadat spațiul personal

Niciun bărbat nu se va simți în largul său știindu-se într-o cușcă, iar dacă relația voastră îi taie aripile, atunci, cu siguranță, se va îndepărta. Chiar dacă te iubește, semnele de întrebare vor apărea și, dacă nu va găși suficiente răspunsuri afirmative, te va părăși. Trebuie să-i lași un spațiu doar al lui, în care să facă ce-i place, și sub nicio formă nu trebuie să-i impui nici regulile tale, nici să-și petreacă tot timpul liber cu tine. 

Nu mai are nimic de descoperit

Bărbatul este, prin natura sa, un vânător și niciunui vânător nu îi place să își găsească prada gata preparată. Dacă tu, ca femeie, i te descoperi prea repede, el își va pierde interesul, cu atât mai mult cu cât între voi ar putea exista incompatibilități majore. Păstrează misterul și dă-i timp să te iubească. 

Apar îndoielile  

Este regretabil, însă un bărbat se retrage dintr-o relație în momentul în care mintea să este încolțită de îndoieli. Poate avea îndoieli legate de ține, îndoieli legate de el, îndoieli legate de relație, însă orice îndoială poate fi fatală. 

Mai multe articole despre:
bărbaţi relaţie stabilitate relaţii stabile