MENIU

De ce e bine să dormi cu părul prins în coc

De ce e bine să dormi cu părul prins în coc

Dacă până de curând știam că nu e bine să dormi cu părul strâns, iată că lucrurile nu stau deloc așa, de fapt. Din contră, există mai multe motive foarte bune pentru care ar trebui să dormim cu părul prins în coc. Iată care sunt acestea!

În primul rând, dacă îți vei prinde părul în coc înainte de a te culca, primul lucru pe care îl vei remarca a doua zi de dimineață va fi că părul tău nu s-a încurcat deloc în timpul somnului. Dacă obișnuiai să dormi cu el desfăcut, sigur știi cât de rău se poate încurca în timpul nopții, mai ales dacă în cameră e cald și transpiri…

Apoi, un alt avantaj pe care îl vei remarca, dacă vei dormi cu părul prins în coc, va fi acela că părul tău nu se va mai electriza. Este de la sine înțeles acest lucru, având în vedere că firele de păr nu se mai freacă de pernă ore în șir.

Și, cel de-al treilea motiv, și poate cel mai bun pentru unele dintre noi, este că dormitul cu părul în coc oferă un plus de volum podoabei tale capilare. Dacă mai adaugi și un strop de cremă pentru textură, efectul de dimineață va fi spectaculos – bucle lejere, fără niciun efort!

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
somn păr coc