MENIU

Speriată de reacţiile din PSD, Dăncilă revine : Am spus că votez la referendum, nu şi cum

Speriată de reacţiile din PSD, după anunţul că va vota şi la referendumul convocat de preşedintele ţării, Viorica Dăncilă a revenit cu precizări: "am spus că merg la referendum, nu şi cum voi vota," a declarat premierul, într-o intervenţie telefonică, la un post TV. 

„Am spus că merg la referendum, dar nu am spus modul în care voi vota, pentru că acest lucru îl vom stabili în cadrul partidului. Sunt un om care respectă partidul, respect linia partidului, iar modul în care voi vota, va fi conform acestei linii”, a afirmat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă a invocat nevoia de a consulta partidul şi când a venit vorba de un eventual anunţ al lui Liviu Dragnea privind alegerile prezidenţaile.

"Nu e o rezerva legată de această posibilă candidatură, nu am avut o discuţie legată de acest aspect, nu ştiu opinia lui Liviu Dragnea. Era normal să am o opinie rezervată până când preşedintele partidului face anunţul. Eu cred că Liviu Dragnea va avea o discuţie cu membrii Comitetului Executiv, pentru că toate deciziile le-am luat în interiorul partidului (...) cred că va discuta cu noi toţi şi dumincică seara va face acest anunţ", a afirmat Viorica Dăncilă.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Dancila