MENIU

Dăncilă, o nouă gafă monumentală: "Lupt împotriva țării"

Viorica Dăncilă, o nouă gafă monumentală, la Mărășești

Premierul demis Viorica Dăncilă mai comite o gafă de proporții. Într-un discurs electoral, la Mărășești, în Vrancea, Dăncilă a declarat că „luptă împotriva unei țări în care să se găsească toți românii”.

Premierul demis Viorica Dăncilă s-a aflat, ieri, într-o vizită electorală în judeţul Vrancea. După o baie de mulțime și discursuri de campanie, Viorica Dăncilă l-a atacat pe Klaus Iohannis și a spus că luptă nu împotriva unui om, ci... și a țării.

"Şi eu cred că sunt singura care am dat dovadă că lupt într-adevăr cu candidatul Iohannis. Nu lupt împotriva unui om. Lupt împotriva unui... unei ţări în care să se regăsească toţi românii. Lupt pentru ca în deciziile preşedintelui să se regăsească şi pensionarii, şi tinerii, şi femeile, şi bărbaţii care au grija familiei lor", a spus Dăncilă la Mărășești, conform unei înregistrări RealitateadeVrancea.net.

Viorica Dăncilă a mai spus nu cu mult timp în urmă că "vrea să reducă democrația" în România: "Putem spune pe scurt că reducem democrația ... reducem birocrația și reducem termenele", a declarat premierul PSD anul trecut.

În vizita de duminică în Vrancea, premierul demis a mai comis un gest controversat: Dăncilă și ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea au făcut poze cu nou-născuți de la secția de neonatologie de la Spitalul Județean din Focșani.

Premierul Viorica Dăncilă și ministrul Sănătății, Sorina Pintea, au fost duse în secțiile renovate ale Spitalului Județean Sf. Pantelimon Focșani – neonatologie și pediatrie. Cum încă acestea erau venite direct de pe stradă, însoțite de un alai de jurnaliști și oficiali, directorul Spitalului – Constantin Mândrilă (fost condamnat definitiv pentru furt de conserve din Rezerva de Stat) a permis accesul în aceste secții iar cele două doamne au luat bebelușii în brațe și au mers la copiii bolnavi din secții. Continuarea pe realitateadevrancea.net. 

Cea mai nouă gafă de exprimare a premierului Dăncilă: "Nicio mamă să nu îi fie frică"

Mai multe articole despre:
Viorica Dăncilă