MENIU

Dăncilă a revenit: "Închidem această zi cu un alt agitator". Amenință cu plângerea penală

După ce a terminat discursul în care l-a făcut praf pe Klaus Iohannis și a anunțat că Guvernul va face sesizare la CCR, Viorica Dăncilă a revenit cu o postare pe Facebook, despre Victor Ponta.

"Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice.

Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil și lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-și atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce și pe cadavre. Nu toți oamenii sunt de vânzare și asta nu înțelege Ponta. Nu toți așteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea și, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri.

Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul țării cu acuzații neprobate și l-a amenințat cu mascații. Aceste declarații sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase și pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât și în plan extern.

Citește și: Atac DEVASTATOR la Klaus Iohannis!

Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în fața oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzații. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României", a scris Viorica Dăncilă pe Facebook.

DE LA CE A PLECAT TOTUL

Replica violentă a Vioricăi Dăncilă vine ca urmare a faptului că Victor Ponta a lansat astăzi un atac extrem de dur la adresa ei. Președintele Pro România a acuzat-o că a cumpărat parlamentari.

"Așteptăm ca doamna Dăncilă, așa cum ne-a anunțat, că are majoritate, că are voturi, că a cumpărat parlamentari, cu 100.000, cu 200.000, nu știu cu cât i-a cumpărat, treaba ei, să vină în Parlament săptămâna viitoare să ceară votul pentru un nou Guvern. Nu obține 233 de voturi, putem trece la un nou Guvern”, a spus Victor Ponta.

Apoi a continuat: "Trebuie să insistăm că doamna Dancila să vină să ceară votul în Parlament. Să chemăm mascații să o scoatem din Guvern, ce putem să facem? Ar fi al doilea președinte PSD care pleacă cu mascații (…) Înțeleg că tot cumpără doamna Dăncilă. Să vină cu cei cumpărați și dacă are voturi…".

Mai multe articole despre:
Dancila