MENIU

Dăncilă după CEx: Eu l-am propus pe Tăriceanu, Partidul nu l-a vrut

<p>Viorica Dancila</p>
<p>Viorica Dancila</p>

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat luni, după şedinţa Comitetului Executiv, că ea a propus ca partidul să susţină candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale, însă liderii din CEx nu au agreat acaestă variantă.

"Am discutat despre Congresul pentru desemnarea candidatului la prezidențiale. Acest Congres va avea loc pe data de 3 august. Am supus CEX varianta susținerii unui candidat din afara partidului, în persoana lui Călin Popescu Tăriceanu. În urma votului din CEX s-a constatat că Partidul Social Democrat își dorește să meargă cu un candidat propriu, care să fie susținut și de alte partide. Vom avea discuții cu ALDE și Pro România pentru o susținere.”, a declarat Viorica Dăncilă, la finalul CEx.

CU toate acestea, Dăncilă nu exclude, în continuare, o variantă de colaborare. "Vom discuta cu domnul Tăriceanu pentru o evenutală susţine pentru candidatul PSD, am înţeles că şi dânsul îşi doreşte să candideze, eventual să discutăm o susţinere pentru turul II", a mai declarat Dăncilă.

PSD a votat pentru un candidat propriu la prezidențiale, dar vrea susținerea ALDE și Pro România

Mai multe articole despre:
Tăriceanu Dancila