MENIU

Dana Roba îi cere o sumă uriașă soțului care aproape că a omorât-o, lovind-o cu ciocanul în cap

Dana Roba susține că soțul ei este periculos și pentru copii

Dana Roba îi cere o sumă uriașă soțului ei, după ce fost mutilată cu lovituri de ciocan în cap și doar printr-o minune a scăpat cu viață. Make up artista nu vrea să-l ierte pe cel cu care are doi copii, fiind decisă să-i ceară celui alături de care are și 2 fetițe atât despăgubiri materiale, cât și daune morale.

Roba a afirmat că are de gând să-i ceară despăgubiri de 200.000 de euro soțului de care era decisă să divorțeze încă înainte de a fi bătută cu bestialitate.


Make up artista îl acuză pe bărbat că i-ar fi furat și suma de 30.000 de euro, bani cu care ar fi putut să beneficieze de un tratament mai bun, în condițiile în care operațiile o costă circa 10.000 de euro, scrie BZI.

 

Dana Roba, mărturii emoționante după ce a fost la un pas de moarte - A dezvăluit TOT după ce soțul său a lovit-o cu ciocanul în cap



Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Nicolae Guță luptă pentru a câștiga custodia totală a celor două fete pe care le are cu cel care a mutilat-o.

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a fost lovită cu ciocanul în cap, de mai multe ori, chiar de către soțul ei. Femeia a fost salvată cu greu de medici, după ce a stat o perioadă în comă.

Mai multe articole despre:
dana roba batuta cu ciocanul despagubiri