MENIU

Dan Bittman a divulgat câți bani primește Rod Stewart pentru a cânta la București

Rod Stewart

Dan Bittman a dezvăluit câți bani primește Rod Stewart pentru a cânta la București.

Dan Bittman, aflat în centrul unui scandal uriaș după ce l-a lăudat pe scenă pe primarul Sectorului 5, a dezvăluit câți bani primește Rod Stewart pentru a cânta la București.

Totul a plecat de la faptul că presa a publicat suma de bani încasată de solistul trupei Holograf, și de trupa din care face parte, pentru evenimentul organizat de primarul Sectorului 5, Daniel Florea (PSD), care a marcat ”50 de ani de Sector 5”.

"Preţul odei lui Bittman: 11.000 de euro ca prezentator şi 11.000 de euro pentru trupa Holograf!", a scris Libertatea.

Dan Bittman a reacționat și a divulgat câți bani primește Rod Stewart pentru concertul care va avea loc în Piața Constituției din București, pe 23 septembrie.

"Mi se par niște sume mult mai mici decât, de exemplu, cei 250.000 euro pe care îi primește Rod Stewart de la Primăria Municipiului București, atenție, tot bani publici!, într-un concert în care nimeni nu plătește vreun ban, toată lumea are acces gratuit. Practic, noi primim niște sume care nu sunt nici 1%, 2% sau 5% din ceea ce primesc unii artiști care vin să presteze, atenție, tot din bani publici”, a spus Dan Bittman pentru Libertatea.

Rod Stewart va cânta pe 23 septembrie în Capitală, în ultima zi a Zilelor Bucureștiului, evenimente prin care Primăria dorește să marcheze 559 de ani de la prima atestare documentară a Capitalei şi, în plus, Centenarul Marii Uniri.

Accesul la concertul artistului de origine scoțiană, în vârstă de 73 de ani, va fi gratuit.