MENIU

Dacă găseşti o bacnota de 100 de lei pe parbriz, nu îi lua sub nicio formă. Iată ce poţi păţi!

Dacă găseşti o bacnota de 100 de lei pe parbriz, nu îi lua sub nicio formă. Iată ce poţi păţi!

Hoţii găsesc în fiecare zi noi metode de furt. Cea mai nouă găselniţă a acestora este cu o bancnotă de 100 de lei pe care o prind ostentativ de ştergătorul parbrizului.

Indivizii care fac această escrocherie stau la pândă în maşini înmatriculate în Bulgaria şi de obicei urmăresc din timp victima. În general, ei aleg femei înstărite.

Unul dintre infractori pune la ştergător o bancnotă falsă de 100 de lei sau de 50 de lei. O pune astfel încât să îi sară imediat în ochi şoferului care se urcă la volan. Şoferul, urcă în maşină, pune geanta pe scaunul din dreapta, după care porneşte maşină. Dar când vede bancnotă din parbriz, se dă jos ca să o ia. În acest timp, un infractor stă ascuns în spatele maşinii, şi când femeia se dă jos, deschide uşa, după care se duce pe după uşa (bancnota fiind poziţionată pe mijloc să nu o poţi lua din maşină), infractorul intervine şi sustrage poşeta femeii, după care se face nevăzut. Locul strâmt şi faptul că odată ce portiera este deschisă hoţul este mascat, fac ca metoda să fie extrem de eficientă, scrie ele.ro.

Mai multe articole despre:
hoţi furt maşină bancnotă