MENIU

D-Link anunță o nouă linie de routere colorate

În ultimii ani, componentele și perifericele asociate cu sistemele PC au devenit ceva mai vesele, mai colorate. Era timpul și pentru routere să îmbrace haine noi, iar D-Link este unul din producătorii în pas cu moda.

Noile routere colorate D-Link sunt disponibile în culori vii și, pe lângă alb și negru, mai au două variante disponibile pe turcoaz și roșu aprins. Routerele au specificații destul de bune, fiind capabile de viteze de transfer de 433 Mbps pe conexiunea de 5 GHz și 300 Mbps pe cea de 2.4 GHz, pe lângă cele 4 porturi Gigabit. Routerele dețin și un port USB pentru conectarea unui HDD, stick USB sau a unei imprimante la care să aibă acces toți utilizatorii rețelei.

Design-ul cilindric îmi aduce aminte de comparația noului MacPro cu un coș de gunoi și mă amuz de faptul că de obicei poziția unui router este chiar sub birou. Desigur, noile modele sunt create pentru a fi expuse pe birou, mai aproape de ochii utilizatorului, la fel și noul MacPro de la Apple. Citeste mai mult pe playtech.ro.