MENIU

Curtea de Apel: Nicușor Constantinescu, bolnav închipuit

<p>Nicușor Constantinescu </p>

Nicuşor Constantinescu nu se află internat în spital, nu are nicio infecţie şi nici un tub de drenă, aşa cum susţine, ci se sustrage cu rea-credinţă obligaţiilor dispuse de judecător. Aşa au motivat judecătorii decizia de a înlocui măsura controlului judiciar cu arestul preventiv a preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa.

Instanţa susţine că avocaţii lui Nicuşor Constantinescu nu au depus la dosar niciun act care să arate că acesta este internat în SUA.

"Nu rezultă din niciunul dintre înscrisurile depuse la dosar că inculpatul se află într-adevăr în starea în care susţine, aprecierile subiective ale medicului D.P. nefiind bazate pe vreun înscris medical care să ateste rezultatele unor analize, absolut necesare în cazul unei infecţii."

Magistraţii mai susţin că actele depuse la dosar nu arată exact în ce stare se află Constantinescu. Mai mult, anumite documente au fost semnate de un medic cu antecedente penale.

”Tratamentul constă în vaccinarea injectabilă la fiecare 6 luni timp de doi ani.[...] Or, administrarea de injecţii o dată la 6 luni nu impune în nici un caz prezenţa inculpatului în SUA, aşa cum susţine acesta.

Judecătorii mai arată că actele aduse de avocat din SUA nu conţin ştampila spitalului, astfel că autenticitatea lor este incertă. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa se află internat în America pentru a urma un tratament împotriva cancerului.

Mai multe articole despre:
Nicuşor Constantinescu judecători