MENIU

Curse aeriene anulate pe aeroportul din Otopeni

Mai multe curse aeriene cu destinația spre Londra, au fost anulate în această dimineață din cauza vremii. 

Este vorba despre 3 curse ale companiei British Airways și Wizzair. 

O cursă British Airways care trebuia să plece la ora 8 spre Londra a fost anulată.

O cursă Wizzair care trebuia să aterizeze pe Otopeni de la Luton la ora 2.55 a fost anulată, iar cursa British Airways de la ora 23 ca urma să aterizeze pe Otopeni nu va mai pleca din Londra. 

 

Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timişoara, anulate din cauza condiţiilor meteo

Patru curse de pe aeroporturile din Londra, Munchen şi Eindhoven spre Timişoara, şi trei din Timişoara spre Londra şi Munchen au fost anulate, duminică şi luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa, iar un zbor spre Frankfurt are întârziere, transmite corespondentul 

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că şapte curse au fost anulate, duminică şi luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa.

Este vorba de cursa Timişoara – Londra, aeroport Luton, şi Londra Luton - Timişoara, zboruri operate de compania aeriană Wizzair, Timişoara – Munchen şi Munchen – Timişoara, operate de compania Lufthansa, Londra, aeroport Stansted – Timişoara şi Timişoara – Londra Stansted, operate de compania Ryanair, precum şi cursa Eindhoven – Timişoara, compania Wizzair.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, şase dintre zboruri au fost anulate duminică, iar cursa Timişoara – Munchen a fost anulată luni dimineaţa, zborul fiind programat la ora 05.50.

“Cursele au fost anulate din cauza vremii, iar reprezentanţii companiei Ryanair au anunţat că au avut o problemă tehnică cu aeronava. În afară de cursa spre Munchen, astăzi (n.r. luni) nu a mai fost anulată nicio cursă, este o cursă întârziată din Frankfurt spre Timişoara”, a afirmat Nicoleta Trifan.

Cursa Frankfurt – Timişoara, operată de Ryanair, ar fi trebuit să decoleze la ora 10.15, dar zborul a fost amânat pentru ora 13.15.

Wizz Air îşi cere scuze clienţilor afectaţi de anulările de duminică din cauza condiţiilor meteo din Europa şi le transmite să contacteze reprezentanţii companiei pentru a putea rezerva un loc pentru un alt zbor sau pentru a primi banii înapoi, se arată în 

Mai multe articole despre:
British Airways curse aeriene WizzAir anulate