MENIU

Cupluri din zodiac sortite eșecului: se iubesc, dar nu vor fi niciodată împreună

Cupluri din zodiac sortite eșecului: se iubesc, dar nu vor fi niciodată împreună

Dragostea doare. Nu întotdeauna, dar de cele mai multe ori poate aduce multă suferință. Fiecare dintre noi am cunoscut cel puțin o dată în viața noastră o astfel de dezamăgire. Oricât de multe sacrificii am făcut, aceasta pur și simplu nu a funcționat.

Te-ai gândit vreodată dacă a existat vreo forță care a avut o influență nefastă asupra relației tale? Ei bine, este posibil ca instinctul să nu te fi înșelat. Compatibilitatea dintre zodii ar trebui să fie un criteriu prin care ne alegem partenerii, deoarece influența planetelor poate avea un efect nefast asupra relației noastre.

Iată care sunt cuplurile din zodiac sortite eșecului!

Fecioară – Berbec

Aceștia par cuplul ideal la început, deoarece ambii împărtășesc aceleași valori, sunt perfecționiști și determinați. Totuși, semnele ce vor aduce sfârșitul acestei relații vor apărea imediat. Fecioara este fidelă și mereu încearcă să îi facă pe plac Berbecului. Berbecul, pe de altă parte, va încerca să profite de sentimentele Fecioarei, nu de puține ori răsplătind-o cu ignoranță și lipsă de respect. Acest lucru va duce la destrămarea legăturii dintre cei doi, iar Berbecul își va vedea greșelile doar atunci când va fi prea târziu.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop COMPATIBILITATE ZODII horoscop cuplu