MENIU

CUPA MONDIALĂ 2014, campioană mondială pe Facebook

Cupa Mondială de fotbal din Brazilia este campioană mondială pe Facebook, cu un record niciodată egalat până acum la alte evenimente, cu peste 1 miliard de comentarii, publicări sau Like-uri", a anunțat luni rețeaua de socializare, citată de AFP, potrivit AGERPRES.

Aproximativ 220 de milioane de persoane au participat la schimburi de impresii despre Cupa Mondială pe Facebook, un nivel ce nu a mai fost atins la vreun eveniment indiferent de gen, a adăugat rețeaua cu sediul în California.

Miliardul de schimburi a fost atins în weekend, a anunțat Facebook, care susține că a găzduit întotdeauna "un număr important de conversații pe teme de sport, dar Cupa Mondială a demonstrat că este un moment unic".

Peste 31 de milioane de persoane au luat parte sâmbătă la 75 de milioane de comentarii și alte "Like-uri" la meciul Brazilia — Chile (3-2, după loviturile de departajare), o poziție secundă după cele 58 de milioane de persoane și 140 de milioane de comentarii înregistrate la meciul de deschidere Brazilia — Croația (3-1) din 12 iunie.