MENIU

Cum va fi vremea în următoarele 3 zile. SURPRIZE de la specialiştii METEO

<p>De luni revin ploile</p>

Temperaturile vor marca o creștere în cea mai mare parte a țării, duminică, însă ploile vor reveni de luni, iar marţi cerul va fi mai mult noros, va ploua temporar în toate regiunile, informează meteorologii Realitatea TV.

Duminică, deși valorile termice diurne vor marca o creștere în cea mai mare parte a țării, vremea va fi rece pentru această dată, îndeosebi dimineață. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi în nordul și centrul teritoriului, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Pe spații restrânse, în primele ore, va fi ceaţă.

București

În Capitală, cerul va fi variabil, iar dimineață vor fi condiții de ceaţă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va marca o creștere față de intervalul precedent astfel încât maximă va fi de 15...16 grade.

Munte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, ziua îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, iar noaptea în Munții Banatului, dar numai izolat vor fi precipitații slabe sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat iar valorile termice, deși vor crește ușor, vremea se va menține rece pentru această data.

Luni
Valorile termice vor continua să caracterizeze o vreme mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în depresiuni și 17...18 grade în Dobrogea (Constanța 17).

Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări temporare și trecător va ploua slab pe arii restrânse în Banat, Oltenia și Muntenia, iar cu totul izolat și în celelalte regiuni. Începând de seara norii se înmulțesc în special în jumătatea sudică a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse și izolat se pot cumula cantități de apa mai însemnate.

La munte, la peste 1500 m se vor semnala și precipitații mixte. Pe spații restrânse va fi ceaţă, iar izolat, cu precădere în depresiuni, se va produce brumă.

În Capitală, vremea va fi rece pentru această dată din an. 5-7 grade dimineață și condiții de ceaţă și 13-14 grade la amiază. Cerul va avea înnorări, mai accentuate seara, când temporar va ploua.

Marți
Vremea va fi închisă și rece. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 grade în nordul Moldovei (Suceava 8) și 18 grade în Dobrogea (Constanța 18). Cerul va fi mai mult noros, va ploua temporar în toate regiunile, iar în zonă montană precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

Local, îndeosebi în est și în sud-est, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea intensificări la munte, în centrul și în sud-estul teritoriului. Dimineață, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Capitală, cerul va fi mai mult noros, temporar va plouă, iar vântul va prezenta intensificări. Dimineață vor fi 8-9 grade și condiții de ceaţă iar la amiază 15-16 grade.

Mai multe articole despre:
meteo prognoză meteo