MENIU

Cum sunt influențate zodiile de ECLIPSA DE LUNĂ din 11 februarie 2017

În luna februarie avem parte de evenimente astronomice importante. Vineri, 11 februarie 2017, va avea loc o eclipsă de Lună, când suprafața Lunii se va afla în penumbră. La câteva ore după acest eveniment, cometa 45P se va afla la cea mai apropiată distanţă faţă de Pământ.

Eclipsa Lunii se produce atunci când Soarele, Pământul și Luna se aliniază, în timp ce Terra se află la mijloc. Acestă poziţie face ca umbra Pământului să se poziţioneze pe suprafaţa Pământului, provocând o eclipsă a Lunii.

Iată cum vor simți zodiile eclipsa de Lună din 11 februarie 2017

Pentru Berbeci, eclipsa aduce schimbări și noutăți pe plan domestic. Se vor ocupa de renovarea sau redecorarea locuinței. Dacă unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directă este cea mai bună soluţie.

Taurilor, acest fenomen astronomic le va stârni dorința de a călători. Este posibil să își facă bagajele și să plece într-o escaopadă zilele acestea, sau doar să își aleagă locația și să își programeze viitoarea vacanță.

Gemenii au șansa să își îndrepte greșelile din trecut. Dacă vor să recâștige inima fostului partener, acum este cel mai bun pentru Gemeni. Eclipsa de Lună îi face pe Gemeni să fie mai responsabili cu cei din jur.

Dacă Racii vor simți dintr-o dată mai multă nevoie de afecțiune, acest lucru se întâmplă din cauza eclipsei de Lună. Acești nativi își vor dori să petreacă mai mult timp alături de partenerul de cuplu și să se simtă iubiți.

Leii vor avea mai multă grijă de sănătatea lor. Acești nativi vor deveni mai responsabili cu starea lor de sănătate și mulți vor adopta un stil de viață sănătos. De asemenea, nu vor ezita să ceară sfatul unui specialist.

Fecioarele vor fi mai energice. Eclipsa de Lună le va revitaliza acestor nativi cheful de viață și creativitatea, lucru ce se va reflecta și în proiectele lor.

Balanțele își întorc atenția către familie. După o perioadă în care s-au concentrat mai mult pe carieră, acest fenomen astronomic le influențează pe Balanțe să dedice mai mult timp vieții de familie.

Eclipsa de Lună îi va ajuta pe Scorpioni să slăbească mai ușor. Acești nativi au șanse maxime să se țină de sport și de dietă dacă se apucă acum. Succesul le va fi aproape garantat dacă au voință și își doresc cu adevărat să facă o schimbare în viața lor.

Săgetătorii își asumă riscuri. Vor fi mai curajoși și mai aventuroși în acea perioadă, vor dori să iasă din zona de confort și să-și testeze limitele, atât la serviciu, cât și în viața privată. Mulți dintre ei vor fi tentați să își înșele partenerul.

Capricornii ar putea trece printr-o schimbare de look. Eclipsa de Lună îi influențează pe acești nativi să fie mai atenți cu felul în care arată. Vor începe să adopte alte stiluri vestimentare, dar și alte coafuri sau culori de păr.

Vărsătorii vor simți nevoia să experimenteze. Mulți nativi vor ieși din zona lor de confort și vor simți nevoia de a încerca lucruri uneori periculoase, care să îi facă să trăiască viața la intensitate maximă.

Pentru Pești, eclipsa de Lună aduce evenimente neașteptate în sectorul dragostei. Mulți nativi încep să se gândească acum la căsătorie, să devină părinți (fără o planificare anterioară) sau vor avea șansa să cunoască pe cineva de care să se îndrăgostească la prima vedere, scrie unica.ro.

Mai multe articole despre:
eclipsă de lună horoscop zodii 11 februarie