MENIU

Cum separi pulpa unui kiwi sau a unui mango de coajă, în doar 5 secunde, fără vreun aparat - VIDEO

Amatorii de fructe exotice nu se pot lăuda întotdeauna cu cele mai bune secrete ce vizează decojirea și eliberarea intactă a pulpei delicioase. Mai jos, îți dezvăluim cum poți decoji ușor și rapid fructele de kiwi și mango.

Se știe deja că fructele de kiwi conțin mai multă vitamina C, adică antioxidanți, chiar și decât lămâile și portocalele. Pulpa dulce-acrișoară, a acestui fruct, este mai eficientă decât medicamentele. În kiwi se conține foarte multă Vitamina A și B, fier, calciu, potasiu și magneziu. Pentru că este acrișor, dar și bogat în minerale și nutrienți inconfundabili, fructele de kiwi sunt energizanți naturali, mai mult decât potriviți pentru dietele vegetariene și curele de detoxifiere.

Fructele de mango, la rândul lor, sunt preferatele oamenilor care vor să-și mențină colonul într-o stare perfectă. Antioxidanții și mineralele pe care le conține un fruct bine copt merită toți banii din pușculiță, scrie ea.md.

Dacă ești unul dintre oamenii care folosește fel de fel de aparate pentru curățarea fructelor de kiwi, trebuie să cunoști cel mai simplu truc din câte există. Așadar, procesul începe cu tăierea capetelor fructului, cu ajutorul unui cuțit de bucătărie. Acum, tot ce trebuie să faci este să introduci o lingură în fruct și să trasezi cu ea linia de decojire, pentru ca atât coaja fructului, cât și pulpa lui să rămână intacte. Vei scoate foarte ușor pulpa din coajă. Fructul de kiwi trebuie să fie copt, ca să reușești ca la carte această procedură.

La fel de simplu se va proceda și cu fructul de mango. Pentru a separa coaja groasă și necomestibilă, trebuie să tai câte o felie și să treci „carnea” de fruct prin marginea unui pahar. Fructul va cădea în interior, împreună cu sucul.

Mai multe articole despre:
Mango kiwi cum decojeşti mango cum decojeşti kiwi