MENIU

Cum se tratează herpesul cu ingrediente din bucătărie

<p>Cum să ţii herpesul sub control cu remedii naturale</p>

Herpesul bucal este o afectiune cauzata de un virus si care se manifesta prin aparitia la nivelul buzelor a unor basicute pline cu lichid.

Exista foarte multe variante de tratament pentru herpes in farmacii, insa cele mai multe persoane se plang ca acestea nu sunt cu nimic mai eficiente decat clasicele metode naturiste. Daca le-ai incercat si tu si esti de aceeasi parere, data viitoare cand te trezesti cu un „buchetel" neplacut de basicute pe buze, iti propunem sa incerci remediile de mai jos.

Comprese cu alcool

Alcoolul medicinal usuca basicutele si impiedica raspandirea virusului. In lipsa alcoolului medicinal, poti folosi vodka sau tuica. Chiar daca nu au aceeasi tarie, functioneaza foarte bine ca inlocuitori in acest caz. Foloseste o bucatica de vata sau un disc demachiant pentru a-l aplica direct pe zona afectata si lasa alcoolul sa actioneze pana ce nu mai simti intepaturile. Pentru a preveni uscarea excesiva, aplica imediat dupa tratament o crema hidratanta pe zona expusa la alcool.

Gel de aloe vera

Aloe vera ajuta la uscarea si la vindecarea herpesului. Daca ai o planta de aloe in casa , rupe o frunza si aplica gelul din interiorul ei direct pe zona afectata. Daca preferi varianta mai simpla, poti cumpara un tub de gel de aloe vera din farmacie sau din magazinele naturiste si sa il folosesti in exact acelasi mod, scrie divahair.ro.

Mai multe articole despre:
herpes remedii herpes cum tratez herpesul