MENIU

Cum scapi de vergeturi cu ceapă

Cum scapi de vergeturi cu ceapă

O femeie din Marea Britanie a făcut senzație pe Internet cu răspunsul pe care i l-a dat unui bărbat care i-a spus că este grasă.

Ceapa conține quercetină, un antioxidant puternic care îmbunătățește aspectul pielii, de aceea este foarte indicată în tratarea vergeturilor și a cicatricilor. Vezi cum să o folosești.

Quercetina este o substanță cu proprietăți antiinflamatorii, ce se găsește în numeroase medicamente care repară și vindecă celulele bolnave. Din acest motiv, ceapa este folosită de ani de zile ca remediu împotriva vergeturilor și a cicatricilor, potrivit ehow.com. Nu te îngrijora pentru miros, deoarece poate fi îndepărtat.
Remediu care te scapă de vergeturi și cicatrici

Taie inele de ceapă roșie, apoi ia câte unul și masează cu el vergeturile, de câteva ori, dimineața și seara, cel puțin câte 60 de secunde. După ce ai terminat, pune bucățile de ceapă în blender și amestecă până când obții o pastă groasă. Aplic-o zilnic pe zona afectată, la fiecare câteva ore.

Înainte de culcare, pune câteva cepe în blender, apoi strecoară pasta obținută. Ar trebui să obții un lichid în care să înmoi o cârpă uscată, pe care trebuie să o ții peste noapte pe vergeturi sau cicatrici, potrivit unica.ro.

Mai multe articole despre:
ceapă vergeturi