MENIU

Cum scapi de colăceii de pe burtă în cel mai scurt timp

Colăceii de pe burtă reprezintă o problema majoră pentru din ce în ce mai multe persoane care se chinuie destul de mult să obţină un abdomen plat prin metode care nu sunt mereu indicate. 

Colăceii de pe burtă pot cauza neplăceri în primul rând de ordin estetic pentru majoritatea persoanelor, însă apariţia lor denotă şi o stare precară a sănătăţii persoanei respective şi o dietă neechilibrată care poate duce la afecţiuni destul de grave.

DE CE SE FORMEAZĂ COLĂCEII DE PE BURTĂ

În primul rând, pentru a înţelege de ce se formează colăceii de pe burtă, ar trebui să ştim cum funcţionează corpul uman, în raport cu cantitatea de mâncare care îi este oferită.

Astfel, în momentul în care organismul primeşte un aport caloric mai mare decât are nevoie pentru a funcţiona în mod optim, începe să “depoziteze” caloriile în plus. Însă, organismul uman nu produce din ce în ce mai multe celule de grăsime pe burtă, în momentul în care este alimentat necorespunzător. De fapt, susţin medicii, celulele de grăsime de pe burtă, cele care generează colăceii de pe burtă, devin suprasaturate şi acumulează energie crescând şi dilatandu-se. În mod normal, grăsimea din colăceii de pe burtă este un “depozit” de energie pe care organismul uman îl are în mod natural şi la care în trecut apela în cazul în care trebuia să depună efort fizic spontan şi exploziv.

În ziua de azi însă, având în vedere că majoritatea oamenilor nu mai trebuie să consume energie pentru a fugi din calea pericolului, supraalimentarea organismului duce la apariţia unui exces al acestor depozite de energie, respecitv grăsime abdominală sau, colăceii de pe burtă.

ALIMENTAŢIA PENTRU A SCAPĂ DE COLĂCEII DE PE BURTĂ

Pentru a scapă de colăceii de pe burtă este indicată o alimentaţie care să forţeze oarecum organismul să consume tot surpruisul de grăsime depusă pe abdomen. Pentru a ajunge la un abdomen plat şi a consumă grăsimea stocată în colăceii de pe burtă este indicat că din alimentaţie să fie eliminate sursele de grăsimi săturate.

Cu toate acestea, nu este deloc indicat că din dietă să fie eliminate în totatilate grăsimile, având în vedere că au un rol esenţial în digestie. Astfel, pentru a scapă de colăceii de pe burtă şi pentru a avea un abdomen plat, este necesar în primul rând că din alimentaţie să fie eliminate alimentele care conţin grăsimi săturate. Aşadar, nu mai consumaţi carne grasă, produse lactate bogate în grăsimi sau prăjeli de orice fel.

Pentru a avea parte însă de grăsimi în dietă, care să va ajute la digestie şi care să sporească arderile la nivel celular, puteţi consumă moderat castane, alune sau nuci. totodată, este indicată înlocuirea uleiului rafinat de floarea soarelui cu uleiul de măsline. Mai mult aici

Mai multe articole despre:
exerciţii burtă colăcei abdomen plat