MENIU

Cum scapi de 6 kilograme de OTRAVĂ din colon. Metoda este surprinzătoare

Semne de avertizare că aveți colonul plin de toxine

O bună funcţionare a colonului conduce la o bună funcţionare a organismului. Acesta joacă un rol important în digestie, imunitate, menţinând de asemenea echilibrul apei din organism. Colonul este o parte a intestinului gros , situându–se între cec şi rect.

În cazul în care colonul nu funcţionează corect, acesta va stoca deşeurile toxice mult mai mult timp decât ar trebui. Un colon nesănătos nu va fi capabil să elimine eficient aceste deşeuri, arată Săntatea.ro.

În cele din urmă, deşeurile toxice stocate în colon, vor fi absorbite prin pereţii acestuia şi vor ajunge direct în fluxul sanguin. În cazul în care avem un colon sănătos, tranzitul intestinal nu ar trebui să dureze mai mult de 24 de ore.
Cu toate acestea, obiceiurile alimentare moderne, care implică un consum de alimente procesate, care sunt lipsite de enzime, fibre şi nutrienţi, vor încetini tranzitul intestinal cu până la 72 de ore. Acest lucru va crea un colon toxic ce poate stoca până la 6 kilograme de deşeuri extrem de periculoase (cercetare).
Constipaţia este semnul cel mai comun al unui colon toxic. Ea apare atunci când deşeurile se mişcă prea încet prin intestinul gros, provocând eliminări rare şi / sau dureroase.
Colon Toxic – Simptome

Simptome digestive:
– Constipaţie, balonare, diaree, gaze, indigestie, dureri de stomac
– Sănătate generală
– Dureri articulare şi musculare
– Tulburări de comportament
– Depresie, oboseală, anxietate, ceaţă în creier, modificări ale dispoziţiei, memorie slabă
Sistem imunitar
– Sistemul imunitar slab, infecţii vaginale sau ale vezicii urinare recurente, erupţii cutanate
Doctorul Bernard Jensen, este unul dintre primii experţi care au practicat curăţirea colonului, în scopul îmbunătăţirii calităţii vieţii.
În cartea să destul de populară în întreagă lume „Tissue Cleansing Through Bowel Management”, a explicat complicaţiile colonului toxic astfel: ” În cazul în care mucusul de la nivelul colonului se îngroaşă, acesta va intră înr-o stare de putrefacţie. Capilarele sangvine vor începe să acumuleze încet toxinele, otrăvurile şi resturile nocive scurse prinpereţii colonului.Astfel, toate organele şi ţesuturile vor fi intoxicate! Este de fapt începutul autointoxicării fiziologice”.
„Aceste acumulări din colon pot ajunge la consistentă unei anvelope de camion” a completat Jensen.
Cea mai eficientă metodă de curăţare a colonului pe care o poţi face acasă!
Maestrul curăţării, este un program de curăţare ce durează între 10 şi 16 zile. Acesta a fost dezvoltat în anul 940, de către Stanley Burroughs, un medic specialist. În 1976, Burroughs a prezentat acest program de curăţire a colonului în cartea să, „The Master Cleanser”.
Ingrediente: (Porţie unică)
– 2 linguri de suc de lămâie organic (este suficientă o jumătate de lămâie)
– 2 linguri de sirop de arţar
– un vârf de linguriţă de piper
– 200 de ml de apă
Mod de preparare:
– Se amestecă toate ingredientele foarte bine până când va deveni un amestec omogen.
– Beţi acest amestec de 4-6 ori pe zi , timp de minim 10 zile.
Veţi simţi efectul încă din prima zi, iar după ce veţi termină acest tratament, va veţi alege cu un colon curăţat de toxine, şi cu o mai bună calitate a vieţii!

Mai multe articole despre:
otravă kilograme colon