MENIU

Cum să tratezi natural HERPESUL

Cum să tratezi natural HERPESUL 

Herpesul este una dintre cele mai comune boli virale. Virusul herpetic poate sta in stare latenta in orgnism, iar din cand in cand sa „explodeze”.

Netratat, herpesul isi poate face de cap timp de 10-14 zile. Dincolo de aspectul inestetic, herpesul poate genera senzatii de durere, usturime si disconfort.

Vestea proasta este ca nu se poate vorbi de o tratare definitiva a herpesului, ci de o intrare in remisie a acestuia, prin stimularea sistemului imunitar.

Ce alimente sa mananci pentru a trata natural herpesul

Pentru stimularea sistemului imunitar, alimentatia este foarte importanta. Pentru o sanatate de fier, ai nevoie de alimetne bogate in L-lysine (legume, peste, curcan, pui), legume portocalii si rosii (bogate in bioflavonoide, carotenoide, vitamina C), peste salbatic (bogat in acizi grasi omega-3), proteine slabe, alimente bogate in zinc (organe, seminte de dovleac, nuci, spanac, carne de vita provenita de la animale hranite cu iarba).

Suplimentele naturale pot fi si ele o solutie pentru a reduce simptomele unui herpes. Plantele cu proprietati antivirale precum socul, galbenelele, echinaceea, usturoiul, astragalusul sau lemnul dulce te pot ajuta sa scapi de neplacerile cauzate de aparitia unui herpes.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
herpes tratament herpes