MENIU

Cum să slăbeşti rapid şi sănătos cu bicarbonat de sodiu

Cum să slăbeşti rapid şi sănătos cu bicarbonat de sodiu

Știm deja că bicarbonatul de sodiu și-a depășit statutul de ingredient folosit pentru frăgezirea aluatului, putând fi folosit în numeroase moduri pentru igienă, sănătate și frumusețe. Însă câți dintre noi știam până acum că acest ingredient minune te ajută să slăbești rapid și sănătos?

Să începi ziua cu suc de lămâie și bicarbonat de sodiu este o măsură foarte bună, care îți permite detoxifierea ficatului, îți furnizează doza necesară de vitamina C, potasiu și antioxidanți pentru întreaga zi.

De asemenea, amestecul de zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu este un bun reglator al organismului: ajută la reglarea nivelului de grăsimi din sânge (colesterol, trigliceride) și a zahărului din sânge (glicemie).

Cum se prepară amestecul de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu? Într-un pahar cu apă plată, nici prea rece, nici fierbinte, amestecă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o lămâie. Folosește doar lămâi organice, întrucât cele crescute convențional sunt stropite cu pesticide.

Amestecă și consumă băutura doar dimineața, pe stomacul gol, timp de două săptămâni. Acest remediu este contraindicat persoanelor cu gastrită și, de asemenea, nu este bine să urmați această cură dacă treceți prin perioade de stres puternic, din cauza conținutului ridicat de sodiu.