MENIU

Cum să slăbeşti mergând

Sunt o mulţime de beneficii atât fizice cât şi mentale atunci când eşti într-o formă fizică de invidiat. Printre aceste foloase se numără o stare de sănătate înfloritoare şi, pe cale de consecinţă, vei trăi mai mult. Dacă vrei să ai o condiţie fizică bună însă nu-ţi place să alergi în fiecare zi, poţi pierde din surplusul de kilograme mergând. Mersul este un exerciţiu excelent pe care îl pot face oriunde şi oricând. Pe lângă mişcare mai nevoie şi de o dietă sănătoasă pentru că altfel toate eforturile vor fi în van. Iată cele mai eficace modalităţi prin care să scapi de surplusul de kilograme prin mers.

Mersul cu pauze

Când mergi, fă pauze scurte şi execută 15 flotări, 40 genuflexiuni şi 40 de sărituri. Adăugarea acestor exerciţii de intensitate mare rutinei tale de mers ajută la arderea mai multor calorii şi să intri mai repede în formă. Poate ţi se pare că asta înseamnă un întreg antrenament, însă nu este inclusă şi alergarea care înseamnă o ardere mai mare de calorii cu mai puţin efort.

Mers rapid

Viteză cu care te plimbi este extrem de importantă pentru pierderea surplusului de greutate. Deşi distanţă parcursă te poate ajută să intri în formă mai rapid, viteză de deplasare este esenţială.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
silueta slăbit mers cum slăbeşti mergând