MENIU

Cum să scapi de grăsimea viscerală

5 alimente pentru un ABDOMEN PLAT

In general, sa fii supraponderala este riscant pentru starea ta de sanatate, dar exista un anumit tip de grasime care poate fi deosebit de periculoasa. Este vorba despre grasimea viscerala, care se acumuleaza in jurul taliei si este depusa mai adanc in abdomenul tau decat cea subcutanata care se intalneste in alte zone ale corpului.

Printre cele mai amenintari ale grasimii viscerale sunt riscul crescut de rezistenta la insulina si bolile de inima. A scapa de ea poate fi o adevarata provocare, dar, in cele mai multe cazuri, acest lucru poate fi facut chiar la tine acasa.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi si lucrurile de care trebuie sa tii cont pentru a scapa de grasimea viscerala.

1. Mananca sanatos

Reducerea portiilor de mancare, a totalului de calorii si a cantitatii de grasimi saturate pe care le mananci poate sa te ajute sa pierzi din greutatea corporala totala. Cea mai semnificativa parte pe care o vei pierde astfel va veni, cel mai probabil, din zona mijlocului tau. Incearca sa incluzi in dieta ta cereale integrale, fructe, legume si carne slaba in proteine.

2. Fa sport

Sa te mentii in forma este benefic atat pentru infatisarea ta, cat si pentru sanatatea ta. Daca alergi zilnic cate putin, vei pierde din grasimea viscerala. Daca alergatul nu te incanta, incearca sa faci acasa cateva exercitii de aerobic. Concentreaza-te mai mult pe zona taliei si vei scapa de grasimea viscerala.

Vezi mai multe pe Divahair.ro.