MENIU

Cum să ornezi salata de boeuf de Paşte pentru a-ţi impresiona musafirii

Salata ornată de PAŞTE 2019. Oricât ar fi de gustoasă mâncarea pregătită de Paşte, primul impact este cel vizual. Iar dacă o aranjezi pe platouri în forme amuzante de iepuraşi, o decorezi cu tot felul de flori şi gărgăriţe făcute din legume, efectul va fi de-a dreptul surprinzător. Galeria Foto.

Salata ornată de PAŞTE 2019. Daca iti place sa iti impresionezi musafirii de sarbatori si ai rabdare sa ornezi salatele, iti oferim mai jos 40 de idei de ornat salatele de sarbatori, cu diferite grade de dificultate. Daca vrei sa ai musafiri extaziati la masa, pune in practica ideile noastre.

Salatele care se preteaza cel mai bine pentru ornat sunt salatele cu maioneza, in special salata a la rousse, salata de boeuf, salata de icre si salata orientala.

Salata ornată de PAŞTE 2019. Pentru ornat se pot folosi morcovi, rosii, castraveti, sfecla rosie, creveti, ciuperci, parmezan, branza rasa, cascaval, oua, lamai, verdeturi, nuci, ceapa, masline, ardei grasi, muraturi, mazare si tot ce va mai trece prin cap. Cu siguranta, cei mai incantati vor fi cei mici.

Poţi să faci adevărate opere de artă în farfurie, nu e deloc greu. Ideile de ornare sunt în Galeria Foto.