MENIU

Cum să îţi măreşti sânii fără operaţie

Cum să îţi crească sânii fără operaţie

Este adevarat ca operatiile estetice iti pot oferi sanii viselor tale, insa nu este deloc o optiune ieftina si vine la pachet cu anumite riscuri, unele dintre ele punandu-ti chiar si viata in pericol.

Din fericire pentru persoanele care isi doresc un corp de invidiat fara sa cheltuie o avere si fara sa isi puna sanatatea in pericol, exista anumite remedii naturiste pentru sanii mici.

Iata cateva remedii simple care te vor ajuta sa te bucuri de sani mai mari fara sa ajungi pe muchie de cutit.

Consuma mai multe alimente bogate in proteine

Hormonii numiti estrogen si progesteron joaca un rol important in determinarea marimii sanilor. Daca vrei un bust mai proeminent este important sa te asiguri ca produci cantitati suficiente din acesti hormoni. Includerea proteinelor in dieta este o idee minunata deoarece nutrientii ajuta la productia normala de hormoni. Pieptul de pui, nautul, fasolea si pestele sunt surse minunate de proteine, scrie lyla.ro.

Consuma alimente care ajuta la circulatia sangelui

Imbunatatirea circulatiei sangelui te ajuta sa ai un corp de invidiat deoarece ajuta la distribuirea nutrientilor, oxigenului si hormonilor de care au nevoie sanii tai pentru a creste. Alimentele cunoscute pentru faptul ca imbunatatesc circulatia sangelui sunt: usturoiul, ciocolata neagra, semintele de floarea soarelui, ghimbirul, fructele citrice, ginko biloba, fructele goji, fulgii de ovaz, ardeii grasi, sparanghelul, avocado si pepenele rosu.

Mai multe articole despre:
proteine cum să îmi măresc sânii