MENIU

Cum sa cureti corect un laptop

Cum sa cureti corect un laptop

Ca orice alt aparat, laptopul trebuie si el intretinut cu cat mai multa grija, iar aceasta implica o curatare meticuloasa a lui cel putin o data la cateva luni. Desi o sa ti se para complicat la inceput, este un pas necesar daca vrei sa nu ai probleme cu notebook-ul tau.

Invata, asadar, cum sa cureti corect un laptop!

Cum sa cureti laptopul in cativa pasi

1. In primul rand, trebuie sa opresti laptopul complet si sa scoti cablul de alimentare si orice USB din el. De asemenea, ar fi recomandat sa scoti si bateria din spatele laptopului, pentru a reduce riscul scurtcircuitarii sau al avariilor de orice tip.

2. Pentru a curata tastatura, foloseste un spray cu aer comprimat, cu care poti indeparta praful si resturile de sub si dintre taste. Apoi, ai nevoie de o perie micuta pentru praf cu efect antistatic, pentru a curata si ultimele urme de mizerie.

3. Daca laptopul tau arata in continuare cam murdar, foloseste o carpa din bumbac cu putina solutie de curatare. Atentie! Ea nu trebuie sa fie imbibata cu lichid, ci doar putin umeda. Poti sterge tastele si spatiul dintre ele, dar si carcasa.

Mai multe, pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
laptop notebook curățarea laptopului