MENIU

Cum să câștigi la loto? Iată metoda TESTATĂ!

Cum sa castigi la loto?

Sunt persoane care joaca toata viata la loto si nu castiga niciodata. Altele au noroc de la primul bilet cumparat. Se spune ca loteria este un joc al hazardului. Matematicienii specialisti in probabilitati au demonstrat insa ca daca se urmeaza un anumit ritm castigurile sunt aproape garantate. Iata metoda testata!

Metoda a fost testata in America, la Loteria din Massachusetts. Genii intr-ale matematicii au descoperit o „slabiciune” a acestei loterii, scrie Boston Globe.

In mod normal, exista o sansa din peste 9 milioane ca cineva sa castige premiul cel mare. Dar, dupa 3 luni in care marele premiu nu se castiga, loteria il “sparge” in mai multe castiguri mai mici, care vor fi diponibile in urmatoarele saptamani.

Daca un jucator nimereste 5 numere din 6 intr-o saptamana normala, poate castiga 4.000 de dolari. In saptamanile in care premiul cel mare este impartit, cu 5 numere nimerite din 6 se pot castiga pana la 134.000 de dolari. Secretul este cumpararea cat mai multor bilete si bifarea cat mai multor numere.

Matematicienii au stabilit ca, daca se cumpara bilete in valoare de 100.000 de dolari, sansele de castig sunt de 72%. Daca se pune la bataie jumatate de milion, castigul este garantat.

GS Investment Strategies, o casa de pariuri condusa de Gerald si Marjorie Selbee, a castigat in acest mod aproape un milion de dolari in prima jumatate a anului 2011.

A castigat de sapte ori. Tot in SUA, un american din Florida care a devenit milionar este deja obiect de studiu. Pentru ca reusit sa ghiceasca numerele de atatea ori, el este convins ca a descifrat misterul.

Citeste mai multe aici.

Mai multe articole despre:
câştig loto extragerea loto jocuri de noroc