MENIU

Cum puteţi vedea Pământul din spaţiu live, în HD

Terra este un loc miraculos, iar în HD arată cu atât mai bine, motiv pentru care, de acum,putem vedea planeta Pământ din spațiu.

Este incredibil cu ce proiecte se îndeletnicesc unele companii şi instituţii ale statului american. În acest caz particular, numele companiei este populara SpaceX, iar numele proiectului este High Definition Earth Viewing sau HDEV.

Deşi în trecut au existat multe documentare cu cadre filmate în spaţiu, creatorii Gravity, un film realizat în mare parte prin efecte speciale, ne-au trezit o poftă nemaipomenită pentru acel tip de imagini. Plecând de la această sensibilitate a noastră, compania condusă de Elon Musk a demarat un proiect care va veni ca o veste foarte bună pentru pasionaţii de spaţiu.

Experimentul ne va permite să vedem planeta Pământ din spațiu și va consta în patru camere de înaltă definiţie care sunt ataşate la ISS – International Space Station şi care vor face streaming live pe o perioadă de timp încă nedeterminată folosind o pagină de Ustream. Imagini live pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
pământ spaţiu imagini HD