MENIU

Cum poți trata durerile de spate cu o minge de tenis

Pentru a trata durerile de spate ai nevoie doar de o minge de tenis și poate acționa nu doar pentru o zonă a corpului, ci pentru mai multe. Iată cum poți face!

Automasajul cu mingi de tenis pentru durerile de spate inferioare se recomandă în special și pentru durerile menstruale. Astfel, întinde-te pe spate cu picioarele îndoite și tălpile pe pământ. Așează două mingi sub spatele inferior. Mișcă-te în așa fel încât mingile să parcurgă toată zona. De asemenea, durerile de gât și umeri le poți îndepărta printr-un alt exercițiu la fel de simplu. Așadar, așează-te lângă un zid, punând mingea între umăr și spate. Brațul se ridică deasupra capului, iar acesta se mișcă dintr-o parte în alta.

Conform yve.ro, în cazul în care durerea nu se ameliorează, plasează mingea în mai multe zone.

Masajul cu mingea de tenis poate îndepărta tensiunea din jurul gâtului și poate acționa în reducerea frecvenței durerilor de cap în anumite cazuri. Astfel, trebuie să te întinzi pe spate, cu picioarele îndoite și tălpile pe pământ. Cu câte o minge de tenis în fiecare mână, ținute între degetul mare și cel arătător, pune-le pe zonele laterale ale capului. Mișcă capul pe lateral, apoi îl ridici.