MENIU

Cum l-a afectat pe Ştefan Hruşcă incendiul de la Colectiv

Ştefan Hruşcă a revenit în ţară la începutul lunii decembrie pentru tradiţionalul concert de colinde, intitulat ”Leru-i ler”.

Organizatorii l-au tot mutat de colo-colo, în săli mai sigure, pentru a evita o tragedie ca cea de pe 30 octombrie 2015, din Club “Colectiv”. De pildă, concertul pe care Ştefan Hruşcă trebuia să-l susţină la Sibiu, a fost anulat, întrucât Casa de Cultură nu a primit aprobare să-şi desfăşoare activitatea. În contul concertului de la Sibiu, el a susţinut un show pentru admiratorii săi din Cristian, Jud. Braşov, scrie click.ro.

De asemenea, Hruşcă n-a mai putut cânta nici la Casa de Cultură din Slobozia, deoarece şi aici s-au găsit nereguli. Dar a primit aprobare pentru un spectacol în Tulcea. La Cluj, artistul a fost mai norocos, căci a urcat pe scena Casei de Cultură a Studenţilor cu doar două zile înainte ca şi această instituţie să-şi închidă porţile.

Însă, spre deosebire de anul trecut, Hruşcă nu va ajunge să împodobească bradul împreună cu soţia şi cu cei doi copii stabiliţi în Canada, el încheindu-şi turneul în România abia pe 28 decembrie.

Mai multe articole despre:
Ştefan Hruşcă club colectiv